Bjorn & Progeria

Toen papa en mama vertelden dat we vandaag naar Kidsday zouden gaan, konden mijn zusje Anika en ik wel juichen! Dit jaar werd dit evenement bij de Tennishal in Uden gehouden. Gelijk bij binnenkomst zagen we de vrachtwagen van Van den Bosch al staan. Daar konden we een balspel doen, waarbij we met een waterspuit een bal naar boven moesten spuiten. Dit spel vond ik echt geweldig! Terwijl alle vriendjes en vriendinnetjes die ik had meegebracht met de hijskraan meegingen deed ik nog eens dat spelletje, en nog eens, en nog eens. Ze moeten wel gedacht hebben dat ik nooit meer weg zou gaan 🙂

Maar… ik wilde ook graag op het luchtkussen… en geschminkt worden. Dit jaar als piraat! Extra leuk vond ik het dat juf Loes dit jaar vrijwilligster was bij de Kidsday! Bij haar mochten we beschuiten versieren en die dan daarna opeten. Mijn zusje Anika deed vanalles op de beschuit, maar ik hield het bij een beschuitje gewoon met hagelslag, want dat blijft toch het allerlekkerst! In de hal konden we ook op sprinkussens en engeltjes knutselen, kralenkettingen maken en kleurplaten kleuren. Oh ja, er stond ook een chocoladefontein. Daar kon je een stukje appel of een spekje onder houden. Ik vond dat jammer van die lekkere stukjes appel en at ze zo op, maar mijn zusje Anika heeft wel van de chocolade gesnoept en zei dat het héél lekker was!

Ondertussen werd er buiten weer leuke muziek gedraaid en zaten de papa’s en mama’s op het terras, terwijl ik binnen nog wat ging spelen. En omdat het daar zo leuk was had ik geen tijd om buiten nog verder rond te kijken. Want net als vorig jaar stond daar nu ook weer de brandweer met allerlei spelletjes. En er waren figuren van Star Wars, maar die vond ik een beetje eng. We hebben wel nog frietjes gegeten en ranja gedronken en we kregen een hele grote suikerspin! Toen ik vroeg of we nog een keer het waterspel konden doen mocht dat van papa. En dus deed ik het nog een keer. En nog een keer. En… nog veel vaker! Zelfs zo vaak dat ik gevraagd had of ik de bal mee naar huis mocht nemen, want daar stond Wall-E op en die film had ik in de vakantie in de bioscoop gezien. Ook dit jaar vond ik het weer heel leuk. Dank je wel allemaal en hopelijk tot volgend jaar!